Utbetalningsservice

Automatisera dina betalningar
Utbetalningsmotor
via bankintegration
Med Billectas bankintegration kan du skippa internetbanken och bankdosor. Dina bokförda leverantörsfakturor betalas och prickas, kvittoutlägg & självfakturor betalas ut direkt. Har du ett unikt utbetalningsflöde kan vi skräddarsy en process där du själv kan styra dina utbetalningar direkt via vårt API - möjligheterna är oändliga.
Autoamtisk utbetalning med Billecta utbetalningsservice

1. Bokför

Bokför din leverantörsfaktura precis som vanligt.

2. Betalning

Betalning triggas automatisk eller via ett knapptryck i Billectas gränssnitt

3. Återraportering

När fakturan är betald prickas den automatiskt i levreskontran.

Betala leverantörsfakturor

utan bankdosor och filer
Med Billecta kan du betala dina bokförda leverantörsfakturor helt automatiskt eller med ett klick direkt i vårt användarvänliga gränssnitt. Du slipper all manuell hantering med att knappa in betalningsuppgifterna manuellt i din internetbank, hantering av betalfiler från ditt bokföringsprogram, bankdosor och osmidiga gränssnitt i internetbankerna.

Skapa och betala självfakturor

utan onödiga steg
Med Billecta kan du både skapa och betala dina självfakturor. Att skapa en självfaktura är lika enkelt som att skapa en vanlig faktura och betalningen gör du med ett klick. Billecta har stöd för att göra utbetalningar till både bankgiro och plusgiro – såväl som till vanligt bankkonto.

1. Skapa

Självfakturan skapas i Billecta eller via API

2. Betala

Självfakturan betalas till angivet bg, pg eller bankkonto.

3. Bokföring

Aktuellt bokföringsunderlag skapas automatiskt.
Berätta mer

Kontakta mig!rensa

Utbetalning av kvitton
direkt
Om du önskar göra utbetalning av utlägg till dig eller din personal oftare än vad ordinarie löneutbetalning så har Billecta lösningen för dig. Vi har samarbete med flera kvittoappar som erbjuder direktutbetalning av kvittoutlägg direkt till ditt egna eller din anställdes privata konto. Kontakta oss så berättar vi mer!
Andra tjänster
Läs mer om Billecta!
Dessa företag använder redan Billecta
vad säger de?

“Billectas lyhördhet och effektivitet har imponerat oss. Deras lösning har frigjort riktigt mycket resurser från vår ekonomiavdelning vilket såklart har sänkt våra kostnader betydligt.”

David Berndt
VD & Grundare, TimeSky

“Sedan våra kunder, och vi själva, började använda Billecta har vi kraftigt sänkt våra egna och våra kunders kostnader för fakturahantering. Jag kan varmt rekommendera Billecta!”

Sabina Berlin
VD, Juno Ekonomi

“Vi behövde en partner för att våra kunder ska kunna fakturera direkt i vår redovisningstjänst. Vi valde Billecta som partner och det är vi väldigt glada över!”

Vera Antonov
Grundare, Bfree Accounting

Prova Billecta Kostnadsfritt
Börja hantera utbetalningar!