Om oss2022-09-30T13:24:25+00:00

Vi är Billecta

“I slutändan är det inte svårare än att vi vill göra din fakturering enklare”

Vision

Det går att prata om vision och mål på många sätt och med långa ord, men i slutändan är det inte svårare än att vi vill göra din fakturering enklare. Vi kan berätta om hur vi gör det, och varför vi tycker att vi gör det bättre än någon annan, men då kommer vi in på teknik, processer och facktermer. Vi har inget emot att prata om det heller, men i fråga om vision handlar det helt enkelt just om att vi vill göra din fakturering och därigenom din vardag enklare. Hur vi gör det är nästa del i diskussionen.

Så började det

Billecta grundades 2015, och det som från början var ett tremannateam bestående av Jonas, Jacob och Rickard utökades snart med Henke. Företaget är sedan hösten 2018 en integrerad del av fintech-koncernen SaveLend Group. Trots att Billecta-teamet nu har expanderat rejält, bland annat med både kundsupport och ett dedikerat utvecklingsteam är närheten till kunden ännu lika central i allt Billecta gör, på samma sätt som när resan började. Och den ursprungliga trion finns fortfarande kvar som nyckelspelare i verksamheten.

Gänget på Billecta

“Närheten till kunden är central i allt Billecta gör”

Billecta gänget 2

“Närheten till kunden är central i allt Billecta gör”

Gänget på Billecta

24

år gammal är vår yngsta kollega

Vi letar inte efter meriter, utan efter inställning och talang. Vårt team är väl spritt sett till kön, ålder, kompetens och erfarenheter. Några av oss är föräldrar, några är spelnördar, en tatuerar på fritiden, en annan odlar tomater. Vi är en mängd olika individer, men det vi har gemensamt är ett driv för vår verksamhet och att vilja utvecklas tillsammans.

Det är oss du som kund främst kommer att möta:

Rickard Hessner Billecta

Rickard Hessner

Sälj- & Marknadschef
Alexander Lindqvist på Billecta

Alexander Lindqvist

Operating Officer
Henrik Holmgren billecta

Henrik Holmgren

Tech & Support

Få nyheter från Billecta rakt in i inkorgen?