Fakturaköp

Sälj era fakturor till oss och lös kassaflödet samma dag!

Med Billecta får du full

koll på kassaflödet

Pengar direkt

Genom att sälja fakturan till oss får du pengarna direkt och slipper vänta tills kunden betalar.

Pengar direkt när du säljer fakturor till billecta

Likviditet

Att sälja en faktura till oss ger dig ökad likviditet direkt, men påverkar inte din kund och dennes betalningsvillkor.

Fakturaköp med stärkt likviditet

Kravhantering

Du väljer själv efter vilken tidsperiod fakturor ska gå vidare till inkasso. Både påminnelser och inkassotjänst finns integrerat i våra system.

Fakturahantering och kravhantering

Fakturaadministration

Redan när du skapat fakturan kan du sälja den till oss, och få pengar till ditt konto. Vi tar sedan hand om all administration.

Artboard-5

Fakturakop-factoring

Vi löser likviditetsutmaningen genom fakturaköp

Att få ett jämnt kassaflöde är en utmaning för många företagare, och inte sällan är 30 dagar en allt för lång tid för att vänta på betalning för en vara, en tjänst eller utfört arbete. Genom att sälja dina fakturor till oss frigör du kapital direkt.

Fakturaköp – Ett enkelt sätt att öka din likviditet

Via vår tjänst fakturaköp kan du som företagare sälja dina fakturor till oss på ett smidigt och enkelt sätt, och därigenom öka din likviditet och få ett jämnare kassaflöde. Du bestämmer själv om du ska sälja hela kundreskontra eller en enskild faktura. För dig som redan använder vår faktureringstjänst är processen ännu enklare, och du kan sälja din faktura till oss redan när du skapat den så tar vi hand om administrationen.

Hur fungerar fakturaköp?

När du väljer att sälja din faktura till oss får du den absoluta merparten av fakturans värde i betalning. Vi tar därefter över ansvaret för att tillse att fakturan betalas, administration kring densamma samt eventuell kravhantering. Det finns inget krav på dig som kund hos oss att sälja något visst antal fakturor, du kan sälja en enskild faktura till oss utan några ytterligare förbindelser eller så köper vi hela din kundreskontra. Vi är stolta över att kunna erbjuda en väldigt enkel men samtidigt trygg och säker lösning.

Snabbt och enkelt

Det finns två huvudsakliga anledningar framför andra att sälja din faktura till oss. Det första är snabbheten. Istället för att ofta behöva vänta tills fakturan förfaller efter 30 till upp emot 120 dagar kan du få betalt direkt. Den andra orsaken är smidigheten. Vi tar hand om all administration, och tar dessutom kreditrisken åt dig. Därmed sparar du inte bara in tiden du ska vänta på betalningen, utan också tiden som går åt att hantera fakturan.

Kan jag sälja en enstaka faktura?

Det går utmärkt att bara sälja en faktura och inte förbinda sig till något mer. Du säljer det antal fakturor du själv vill, vid den tidpunkt du själv vill. Våra villkor förutsätter inga mängder eller några begränsade tidsintervall.

Fakturakop-factoring

Har du fakturor som du vill sälja? Sälj dem till oss och ha pengarna inom 24 timmar

Vi använder redan
Billecta

Från småföretagare till giganter och organisationer – våra tjänster
används av alla typer av verksamheter.

Fastum logga
WWF logga
billecta-kund-cancerfonden-h30px
Röda korset logga