Fakturaköp

Finansiering som den borde vara!
Extra likviditet
när det behövs
De allra flesta företag har någon gång haft det lite extra tufft med likviditeten. I sådana fall är det skönt att ha en extra likviditetsreserv att tillgå. Genom att sälja din faktura får du betalt direkt samtidigt som din kund betalar enligt ordinarie betalningsvillkor. En fördel med fakturaköp jämfört med andra finansieringsformer är att det enbart uppstår en kostnad när du faktiskt väljer att sälja en faktura.
Enkelt fakturaköp företag sälj faktura

Snabbt

Pengarna inom 24 timmar

Enkelt

Tryck på sälj istället för skicka

Kostnadseffektivt

Du får ett eget pris som matchar din verksamhet

Sälj faktura

snabbt och enkelt
Det är lika enkelt att sälja en faktura i Billecta som det är att skicka den till din kund. Du väljer själv vilken eller vilka fakturor som du vill sälja. Normalt har du pengarna inom 24 timmar men vid behov kan du få pengarna redan samma dag. Normalt kostar det dig mellan 1-3 % av fakturabeloppet.
Fullt bokföringsstöd
mindre administration
När du säljer din faktura via Billecta behöver du inte oroa dig för onödigt bokföringsarbete för dig eller din redovisningskonsult. Alla verifikationer som en såld faktura ger upphov till sköter Billecta automatiskt åt dig.

1. Integration

Billecta uppdaterar bokföringen direkt via integration

2. SIE4-fil

Underlaget skapas alltid i form av en SIE4-fil som fungerar i alla svenska bokföringssystem
Andra tjänster
Läs mer om Billecta!
Dessa företag använder redan Billecta
vad säger de?

“Ibland behöver man extra likviditet och med Billecta är det bara ett klick bort. Det känns jättetryggt för mig och min verksamhet att ha den vetskapen att extra likviditet alltid finns att tillgå!”

Peter Persson
VD, Flytt-Experten

Prova Billecta Kostnadsfritt
Skicka fakturor gratis i en månad!