Betalsätt

Välj det som passar

Det som passar dig

och din kund
Med Billecta bestämmer du själv vilka betalsätt som du vill erbjuda en viss kund. Oavsett betalsätt som du eller din kund väljer så håller Billecta koll på vem som betalat och när. Enkelt och smidigt utan att dina pengar tar omvägen via något betalombud – det är att värna om kundrelationen i ordets rätta bemärkelse!

Bankgiro

Swish

Autogiro

Kort

Vilket

och när?

Bankgiro

-enkelt

Kostnadseffektivt med automatisk avprickning på ditt egna konto. Passar perfekt för den enskilde fakturan eller business-to-business.

Swish

-mobilt

När du behöver säkra betalning direkt eller bara vill ge din kund ett enklare betalsätt. Billecta stämmer av betalningen på ditt konto.

Autogiro

-återkommande

Din kund ger dig medgivandet och Billecta sköter allt från aktivering av medgivande till dragning av pengar från kundens konto.

Kort

-globalt

När du behöver säkra betalning direkt eller om du har kunder som inte kan betala till ditt bankgiro (exempelvis utländska kunder).

Webbfakturan

din egna checkout
Billectas webbfaktura är en hemsida där du presenterar för din kund vad som har köpts och vad som skall betalas, en unik sida för din faktura helt enkelt. Erbjuder du betalning via kort och/eller Swish så blir detta din egna checkout. Erbjuder du köp via faktura så kan kund se fakturan digitalt men också ladda ner fakturan som pdf.

Chattfunktion

Betala med Kort

Direktbetalning Swish

Ladda ner faktura/kvitto

Anmäl Autogiro

Händelseöversikt

Andra tjänster

Läs mer om Billecta!

Dessa företag använder redan Billecta

vad säger de?
 • “Med Billecta slipper vi nu allt krångel med Excellistor för att hålla koll på vårt medlemsregister. Hela vårt medlemsregister finns nu i Billecta och varje år sker avisering till våra medlemmar helt automatiskt. Inbetalningarna stäms av automatiskt så vi ser vilka medlemmar som betalat och för de som inte betalat så skickas en snäll påminnelse. Vi har sparat otroligt mycket tid på onödig administration tack vare Billecta.”

  Hans Hamlin, VD, Fredhälls Badklubb
 • “Billectas lyhördhet och effektivitet har imponerat oss. Deras lösning har frigjort riktigt mycket resurser från vår ekonomiavdelning vilket såklart har sänkt våra kostnader betydligt.”

  David Berndt, VD & Grundare, TimeSky
 • “Med Billecta har vi fått en kostnadseffektiv totallösning för våra månadsgivare. Förutom en helt digital medgivandeprocess för vårt autogiro så sköter även Billecta den löpande debiteringen enligt våra medgivanden. ”

  Mikaela Filipovic, Warchild
 • “Sedan våra kunder, och vi själva, började använda Billecta har vi kraftigt sänkt våra egna och våra kunders kostnader för fakturahantering. Jag kan varmt rekommendera Billecta!”

  Sabina Berlin, VD, Juno Ekonomi
 • “Tack vare Billecta har våra kunder nu full koll på alla sina kravärenden - allt integrerat i vårt egenutvecklade system.”

  Olle Rydqvist, Grundare, PE Accounting
 • “Vi behövde en partner för att våra kunder ska kunna fakturera direkt i vår redovisningstjänst. Vi valde Billecta som partner och det är vi väldigt glada över!”

  Vera Antonov, Grundare, Bfree Accounting
 • “Ibland behöver man extra likviditet och med Billecta är det bara ett klick bort. Det känns jättetryggt för mig och min verksamhet att ha den vetskapen att extra likviditet alltid finns att tillgå!”

  Peter Persson, VD, Flytt-Experten

Prova Billecta Kostnadsfritt

Fakturerera gratis i 30 dagar!