Våra kunder

Vad säger de?

“Vi behövde en partner för att våra kunder ska kunna fakturera direkt i vår redovisningstjänst. Vi valde Billecta som partner och det är vi väldigt glada över!”

Vera Antonov, Grundare, Bfree Accounting

“Sedan våra kunder, och vi själva, började använda Billecta har vi kraftigt sänkt våra egna och våra kunders kostnader för fakturahantering. Jag kan varmt rekommendera Billecta!”

Sabina Berlin, VD, Juno Ekonomi

“Tack vare Billecta har våra kunder nu full koll på alla sina kravärenden - allt integrerat i vårt egenutvecklade system.”

Olle Rydqvist, Grundare, PE Accounting

“Billectas lyhördhet och effektivitet har imponerat oss. Deras lösning har frigjort riktigt mycket resurser från vår ekonomiavdelning vilket såklart har sänkt våra kostnader betydligt.”

David Berndt, VD & Grundare, TimeSky

“Med Billecta slipper vi nu allt krångel med Excellistor för att hålla koll på vårt medlemsregister. Hela vårt medlemsregister finns nu i Billecta och varje år sker avisering till våra medlemmar helt automatiskt. Inbetalningarna stäms av automatiskt så vi ser vilka medlemmar som betalat och för de som inte betalat så skickas en snäll påminnelse. Vi har sparat otroligt mycket tid på onödig administration tack vare Billecta.”

Hans Hamlin, VD, Fredhälls Badklubb

“Ibland behöver man extra likviditet och med Billecta är det bara ett klick bort. Det känns jättetryggt för mig och min verksamhet att ha den vetskapen att extra likviditet alltid finns att tillgå!”

Peter Persson, VD, Flytt-Experten

“Med Billecta har vi fått en kostnadseffektiv totallösning för våra månadsgivare. Förutom en helt digital medgivandeprocess för vårt autogiro så sköter även Billecta den löpande debiteringen enligt våra medgivanden. ”

Mikaela Filipovic, Warchild