BAKGRUND

Bfree är ett helt nytt sätt egenföretagare att hantera sin redovisning – som en kombination mellan ett bokföringssystem och en redovisningsbyrå. När och var som helst kan Bfrees kunder registrera sina kvitton, skicka fakturor, räkna ut lön och direkt få en överblick över sitt företags ekonomi. Bfree är enkelt och tryggt – inga förkunskaper inom redovisning behövs. Som kund får man allt ifrån momsdeklaration till vilka kunder som betalat sin faktura. Bfree har tagits fram och utvecklats av Bquik, en redovisningsbyrå med mångårig erfarenhet.

NYTTA

Istället för att utveckla även kundreskontran och faktureringstjänsten själva valdes Billecta som partner. Billecta agerar dock helt i bakgrunden vilket gör att Bfrees kunder kan hantera sin fakturering och sin kundreskontra i samma gränssnitt som för övriga funktioner i Bfree. Detta är möjligt genom att Bfrees gränssnitt är integrerat med Billectas API. Därigenom får Bfrees kunder samma funktionalitet i Bfrees gränssnitt som om de arbetade i Billectas egna webbgränssnitt. Därtill är Bfree själva servicebyrå hos Bankgirocentralen vilket gör att deras kunder ansluter till deras servicebyrå-nummer.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur ni kan använda Billecta eller den här integrationen kontakta Rickard Hessner, 070-336 04 13, rickard.hessner@billecta.com.