Vilka leveransätt finns att välja för fakturan?

I Billectas faktureringsprogram finns det självklart flera möjliga leveranssätt. När du har skapat en faktura och vill skicka den till en kund kan du välja att skicka den som:

  • vanlig post
  • e-post
  • e-faktura
  • SMS
  • faktura via Kivra

Som inloggad på dina sidor kan du välja att ange en förhandsinställning för hur du önskar att en faktura ska levereras. Det går naturligtvis att gå förbi de här inställningarna om du så önskar. Exempelvis kan du välja att ha specifika inställningar för vissa av dina kunder så att just de alltid får fakturan på det sätt som de och du föredrar. Några av betalningsalternativen kräver att du fakturerar med ett eget bankgironummer och inte med ett av Billectas klientmedelskonton. Vill du exempelvis använda dig av e-faktura behöver du som företagare använda dig av ett eget bankgironummer.

Om du har aktiverat Swish kan dina kunder betala fakturan via Swish. Fakturan kan i sådana fall skickas på något av de ovanstående sätten. Det är även möjligt att aktivera autogiro. För att det ska fungera behöver du ha kundens godkännande och dessutom fakturera med eget bankgironummer.

Eftersom Billecta erbjuder flera olika leveranssätt av fakturor finns det alternativ som passar såväl för det mindre företaget som för det större. Hela verktyget är skapat för att vara så smidigt att använda som möjligt såväl för dig som ska skicka fakturor som för de kunder som ska ta emot dem.

Vill ni förenkla er fakturahantering?
Prova Billecta helt gratis i 30 dagar!

Vi använder redan
Billecta

Från småföretagare till giganter och organisationer – våra tjänster
används av alla typer av verksamheter.

Fastum logga
WWF logga
billecta-kund-cancerfonden-h30px
Röda korset logga