Vad är fakturaservice?

En fakturaservice är ofta en digital tjänst och den erbjuds av ett annat företag som en tjänst som syftar till att låta dig sköta hela fakturahanteringen.

Genom att använda en heltäckande fakturaservice kan du:

  • Skapa fakturor
  • Skapa ett kundregister
  • Skicka fakturor i valfri kanal
  • Följa upp betalningskrav
  • Hantera eventuella påminnelser

Billectas fakturaservice är skapad för att ge ditt företag en komplett tjänst. Det innebär att du kan sköta allt som rör själva faktureringen via vår plattform. Som inloggad kan du enkelt skapa fakturor utifrån en steg för steg-mall och därefter skicka ut de färdiga fakturorna på det sätt som du och dina kunder föredrar.

Vår fakturaservice låter dig dessutom följa upp samtliga betalningskrav du har skickat ut på ett överskådligt sätt. Du kan automatisera eventuella påminnelser för förfallna fakturor så att de sker av sig självt när en faktura har förfallit till betalning. Vårt system skapar dessutom kompletta bokföringsunderlag så att du dessutom har precis de verifikationer och dokument du behöver.

Billectas fakturaservice är framtaget för att underlätta vardagen för företagare. Programmet passar såväl för mindre som större företag. Är du företagare som letar efter ett perfekt fakturaprogram kan du testa Billecta gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig för om det är rätt val för ditt bolag.

Vill ni förenkla er fakturahantering?
Prova Billecta helt gratis i 30 dagar!

Vi använder redan
Billecta

Från småföretagare till giganter och organisationer – våra tjänster
används av alla typer av verksamheter.

Fastum logga
WWF logga
billecta-kund-cancerfonden-h30px
Röda korset logga