Billectas system stöder också autogiro för olika givarorganisationer som sysslar med olika former av välgörenhet. Vi är stolta över att våra tekniska system används i sammanhang för att göra världen bättre. Bland de organisationer som sedan tidigare använder våra tjänster för till insamlingsarbete via månadsgivande märks bland andra Greenpeace och Cancerfonden. 

Nu välkomnar vi Junos kamp, The Hunger Project och UN Women Sverige till Billecta

Vi kan nu med glädje presentera fler namn på listan över organisationer som använder sig av Billectas system för att samla in pengar. Under våren har bland andra följande aktörer anslutit sig som kunder hos oss.

Junos kamp är en ideell förening som arbetar med att stötta svårt sjuka barn och deras familjer i Västerås med omnejd. I arbetet ingår bland annat utkörning av matkassar, städhjälp, ekonomiskt krisstöd samt överraskningar i hem och på sjukhus.

The Hunger Project är en ideell organisation som verkar för att avskaffa hunger och fattigdom. De fokuserar extra mycket på kvinnor och arbetar med att stärka människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom.

UN Women Sverige bildades 2011 och är en nationell kommitté under FN:s enhet för kvinnors rättigheter och egenmakt. Deras uppdrag är att bedriva insamling, utbilda och sprida information om kvinnors rättigheter samt driva påverkansarbete.

Att alla dessa organisationer ansluter sig till Billecta ser vi som ett hedrande bevis på att vår tekniska lösning är pålitlig. Vi är glada över att vi kan bidra med vårt kunnande och vår trovärdighet för att hjälpa dessa aktörer i sitt fortsatta arbete med att förbättra världen.