Nya funktioner i vårt system

Det har i dagarna släppts nya funktioner i vårt system, för att göra det än mer användarvänligt och kundanpassat. Vårt team jobbar ständigt med att utveckla våra funktioner. Här kommer en lista över alla nyheter.

Faktura
* När en faktura sparas och attesteras presenteras både det preliminära och det permanenta fakturanumret som fakturan ska få eller har fått.

* Intermediatör har lagts till som möjlig adressåsidosättning för specifik faktura.

* På kunder med autogiromedgivande går det att lägga upp en autogirodragning på fakturan i efterhand. Klicka på fakturan och sedan på Hantera. Har kunder ett autogiromedgivande så kan autogirobetalning på förfallodagen aktiveras.

Generellt
* Bokföringsinställningarna har utökats med stöd för att låsa eller låsa upp bokföringen fram till en viss period.

* Webhooks för avtalsfakturor har lagts till. Se vår dokumentation för mer information.

* För integratörer via API finns nu stöd för att skapa ohanterade betalningar via API:t. Denna funktion är enbart tillgänglig i testmiljön.

* Datum presenteras för händelserna i ‘Systemmeddelanden’ på startsidan efter man loggat in. Detta underlättar när man vill se vilka nya ärenden som inkommit.

* Vi har lagt till stöd för kunder som fakturerar med vårt klientmedelskonto för att splitta utbetalningen från oss till två mottagare. Kontakta oss för mer information.

* Inloggning för era kunder på Mina sidor har tidigare skett med Mobilt Bankid eller Fakturanummer och OCR. Inloggning med Fakturanummer och OCR har nu ersatts med ‘Personlig kod’ och OCR. Stödet för att logga in med * Fakturanummer och OCR kommer stödjas i 6 månader för att få en fin övergång till det nya inloggningsförfarandet.

* Kontonummer valideras mot bankernas kontonummerstruktur. Det kommer innebära att ni tidigare i flödet kommer få information om att kontonumret är felaktigt i de fall ett felaktigt kontonummer anges på kundkortet eller i andra funktioner.

* Flertalet grafiska, stabilitets- och prestandaförbättringar.

Leverantörsfaktura
* Leverantörsfakturor har stöd för att välja vilket bankgiro betalningen ska skickas ifrån om flera bankgironummer för utbetalning finns registrerat.