Nytt från oss på Billecta

Nu är vi en bra bit in på andra kvartalet av 2019 och vi på Billecta skulle vilja berätta för er vad som hänt under den senaste tiden. Som ett relativt ungt företag är vi vana vid att det händer mycket omkring oss, och det senaste halvåret har inte varit något undantag. Detta är några av de förbättringar vi gjort i vår tjänst under 2019:

  • Ny hantering av kundregistret och tillägg
  • Komplett stöd för ROT / RUT enligt gällande regler från Skatteverket. Det är numera även möjligt att lägga till materialkostnader samt att ange hur stor andel av efterfrågat belopp som ska stå på en specifik person
  • Möjlighet att använda produktmallar för nya produkter
  • Utökade möjligheter att lägga in fraktkostnader
  • Tillagda fält för attention och c/o i adressdelen

Vi jobbar ständigt med att se över alla aspekter av vårt system i syfte att förbättra laddningstider, arbetsflöde och liknande. Finns det något specifikt område du önskar att vi putsar ytterligare på? Hör av dig till kundtjanst@billecta.com.

Samgående med Savelend

Sedan i höstas är vi en del av fintech-bolaget Savelend Credit Group. För dig som Billecta-kund är detta odelat positivt. Våra nya kollegor gör vår verksamhet starkare och ger oss mer resurser inom de flesta områden, bland annat inom IT, marknadsföring och inte minst kundsupport. Vi i vår tur bidrar till den nya koncernen med kunnande inom fakturahantering och affärsrelationer med företag i alla storlekar.

Förstärkning på IT-sidan

När det gäller teknisk utveckling planerar vi ytterligare förstärkning. Därför är vi just nu mitt i rekryteringsprocessen av ytterligare en utvecklare som kan hjälpa oss att göra våra tekniska lösningar ännu vassare. Känner du en duktig utvecklare som vill vara med på vår resa? Skriv till oss på kundtjanst@billecta.com.

Hör gärna av er till oss om ni har några frågor eller synpunkter!

Hälsningar från Billecta-teamet