Billecta – Visma eEkonomi

Billecta hjälper dig som använder Visma eEkonomi att minska din administration kring fakturering så att du kan lägga mer tid på kvalificerat arbete.

Automatisera allt med hjälp av Billecta

Med Billecta automatiseras allt från det att du skapat fakturan till att du har pengarna på kontot och bokföringen uppdaterad i Visma. Du slipper allt från utskrift och kuvertering till hantering av bankfiler, avprickning, övervakning.

Billecta ger dig dessutom möjlighet att ta betalt via Swish och autogiro, och även då med automatisk avstämning av inbetalningar.

Billecta och företag

Billecta hjälper dig som företagare att minska din administration kring fakturering så att du kan lägga mer tid på kvalificerat arbete. Med Billecta automatiseras allt från det att du skapat fakturan till att du har pengarna på kontot och bokföringen uppdaterad i Visma. Du slipper allt från utskrift och kuvertering till hantering av bankfiler, avprickning, övervakning.

Billecta ger dig dessutom möjlighet att ta betalt via Swish, kort och autogiro, och även då med automatisk avstämning av inbetalningar.

Effektiv fakturering

  • Avstämning av inbetalningar på eget bankgiro(!)
  • Skräddarsydd kravhantering, utan extra kostnad.
  • Distribution via post, e-post och SMS.
  • Faktura, autogiro och Swish.
  • Automatisk uppdatering av bokföring