Billecta och Upsales CRM

“Med Billecta kan vi nu erbjuda våra kunder ytterligare funktionalitet i vårt CRM-system vilket förbättrar vår produkt ytterligare.”

Bakgrund

Upsales hjälper B2B-företag att öka försäljningen med hjälp av en produkt som prövats och utvecklats över lång tid både i Sverige och internationellt. Tjänsten är molnbaserad och innehåller:

  • CRM – Hjälper säljteamet att stänga fler affärer
  • Marketing Automation – Hjälper marknadsavdelningen att generera leads
  • Business Intelligence – Hjälper ledningen att följa upp rätt nyckeltal

I Upsales har användarna tillgång till hela sitt produkt- och tjänsteutbud, och naturligtvis även alla sina kunder och leads. När en vara eller tjänst har sålts till en slutkund finns således allt underlag i Upsales för att kunna skapa och skicka en faktura.

Nytta

Genom integration med Billecta har Upsales skapat en standardlösning, tillgänglig för alla deras användare, som möjliggör att fakturor genereras och skickas automatiskt när en order markeras som bekräftad av användaren i Upsales.

Därtill återrapporterar Billecta till Upsales när betalning inkommit till användarens konto. Förutom data såsom genomsnittlig betaltid per kund och säljare, får användaren i Upsales nu information vilka av deras kunder som inte betalar i tid. Tillsammans skapar detta ett kraftfullt beslutsunderlag för användarna, dvs. säljarna, i deras dagliga arbete.

Med Billectas funktionalitet har Upsales utvecklat sitt kunderbjudande i allmänhet och i synnerhet vad gäller business intelligence för ledning och säljare.